Началото на годината започна с неприятни новини за един от новите

...
Началото на годината започна с неприятни новини за един от новите
Коментари Харесай

Новият филм на Хали Бери Never Let Go - ужасяваща битка за оцеляване

Началото на годината стартира с неприятни новини за един от новите филми на Хали Бери. Въпреки че научнофантастичният  бе напълно сниман, се оказа, че въобще няма да бъде пуснат в Netflix, както се очакваше. Причината филмът по този начин и да не види бял свят, е, че избрани подиуми е трябвало да бъдат презаснети. Това обаче не е имало по какъв начин да се случи, защото актьорите, които играят децата на Хали Бери, към този момент са били очевидно пораснали.
 Хали Бери и менопаузата - моментът, в който схваща, че навлиза в нов интервал
Как Хали Бери е схванала, че навлиза в менопауза

Актрисата желае да помогне

Макар и да не можем да гледаме The Mothership, скоро различен филм, в който актрисата влиза в ролята на майка, ще тръгне по кината. Става дума за хорър трилъра Never Let Go.

В него героинята на и синовете ѝ близнаци живеят в отдалечена къща в гората, където витае злобен дух. За да се защищават от рискове, и тримата са вързани с въжета, които лимитират периметъра им към дома.

" Злото там е мъдро. Едно допиране без въже е всичко, което е нужно. Това въже е твоят избавителен пояс. Никога не го пускай ", предизвестява героинята на момчетата си в филмовия откъс, с който към този момент можем да надникнем в страховитата атмосфера на Never Let Go.

Докато демонични сили се пробват да обхванат къщата им, един от близнаците стартира да се съмнява дали злото въобще съществува. Това обаче прекъсва фамилната връзка и отприщва всеобща борба за оцеляване.

На CinemaCon, който се организира преди месец, актрисата участва на представянето на кино лентата и е споделила, че е приела ролята, тъй като си пада по адреналина и постоянно е обичала този вид филми.

" Тези момчета не са напускали къщата, в която са родени, в продължение на 10 години. Това е страховита среда. Бях изправена пред предизвикването да показва действително какво би било това. Как наподобява майчинството в къща в гората без никого в близост ", добавя още.

Тя издава също, че е научила и някои умения за оцеляване. " Нямаше електричество, нямаше осветяване, моята героиня одираше катерици, а те ядат буболечки и жаби - сурови жаби - в гората. Наистина трябваше да одера една катерица. Тези неща ме провокираха да основа някаква действителност в този свят, който се усещаше толкоз непознат ", споделя актрисата.

Относно ролята си, тя черпи и от персоналния си опит като майка на две деца.

" Откакто станах майка преди 16 години, да играя такива функции ме вълнува извънредно доста. Този филм ми подсети по какъв начин бих защитила децата си с живота си ", споделя още.
 Когато Ван Хънт разгласява гола фотография на Хали Бери
Когато Ван Хънт разгласява гола фотография на Хали Бери

Любовта е във въздуха

В Never Let Go ѝ партнират Антъни Б. Дженкинс, Пърси Дагс IV, Матю Кевин Андерсън, Кристин Парк и Стефани Лавин. Режисьор е Александър Аджа, а сценаристи - Кевин Кафлин и Райън Грасби. Филмът е от продуцентите на хитовия сериал на Netflix - Stranger Things и кино лентата " Първи контакт " на Дени Вилньов, написа The Hollywood Reporter.

Never Let Go се чака по кината от септември
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР